Työpalvelu

4H-yhdistys tarjoaa apua arjen askareisiin. Tarjolla on apua koiran ulkoilutukseen ja loma-aikaiseen hoitoon, lisää dogsitter-työsä täältä! Myös kotisiivoukseen ja ikkunanpesuun voidaan tarjota apua. Kesäaikaan nurmikon leikkuut ja muut puutarhatyöt ovat mahdollisia muinakin vuoden aikoina.

Talviaikana tarjolla apua lumitöihin.

Uutena palveluna meillä myös lastenhoitopalvelu, missä eri tuntihinnat, jotka löydät täältä!

Asiakkaan kanssa tehdään tilaussopimus:

Tlaaja suorittaa sopimuksen mukaiset maksut 4H-yhdistykselle. Tehtyjen työtuntien tarkastamiseksi käytetään erillistä tuntilistaa, jonka työntekijä ja tilaaja vahvistavat allekirjoituksillaan.

4H-yhdistys vastaa työn suorittamisesta sopimuksen mukaisesti. Mikäli työtilaus tehdään asiakkaan työvälineillä, niin asiakas vastaa työturvallisuuslain mukaisesti välineiden kunnosta ja niihin tarkoitetuista mahdollisista turvavarusteista.

Tilaaja huolehtii siitä, että työt suoritetaan asianmukaisilla työvälineillä ja turvallisia työtapoja noudattaen ja antaa riittävän työhönopastuksen sekä johtaa ja valvoo työn suorittamista. Työntekijällä on oikeus kieltäytyä vaaralliseksi arvioimastaan työstä.

Kysy rohkeasti apua numerosta 041 317 2077. Veloitus on 18€/h yksityisasiakkaita ja 22€/h yritysasiakkaita. (36€/h / 44€€/h sunnuntaisin ja arkipyhisin), lisäksi laskuun tulee 2€ laskutuslisä.

Minimiveloitus 1h.
Lisäksi veloitetaan matkakustannukset yli 5 km:n osuudelta 0,25€/km/ mopoileva nuori ja 0,46€/km/ autoileva nuori.

Alle 48h työtilauksen peruutuksista veloitamme asiakkaalta 1h työn hinnan 18e, sairastapaukset poislukien. 

Dogsittereiden hinnastot löydät täältä


Huomioithan että työpalvelunuoret ovat käyneet työpalveluun valmentavan koulutuksen, mutta eivät ole alan ammattilaisia vaan työelämään opettelevia nuoria. 

Työpalvelu on hieno mahdollisuus tarjota nuorelle työkokemusta ja sitä kautta hänellä on mahdollisuus ansaita omaa rahaa. 

Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen. Nuori täyttää tuntilistan, jonka asiakas allekirjoituksellaan vahvistaa. Tuntilistan perusteella 4H-yhdistys laskuttaa asiakasta ja maksaa nuorelle palkan.

Laskutukset tapahtuvat Ropo Capitalin kautta, joten huomioithan että tilinumero on heidän, eikä Lopen 4H-yhdistyksen!

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen voi saada esimerkiksi siivouksesta, pyykinpesusta, piha-alueen ja puutarhan hoidosta, lumenluonnista, lastenhoidosta jne. Lue lisää kotitalousvähennyksestä www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys